Навіщо у раковину потрібно кидати кавову гущу: лайфхак від сантехніків

Сантехніки підказали найпростіший спосіб боротьби з неприємними запахами з раковини на кухні. Перемогти їх допоможуть найпростіші засоби, інформує Ukr.Media.

Миттєво видаляють аромати зіпсованої їжі велика сіль, харчова сода або кавова гуща. У стік потрібно засипати 200 грамів будь-якого з цих засобів і залити двома літрами окропу, запах зникне відразу.

Кавову гущу можна використовувати також як профілактичний засіб. Для цього достатньо всього лише раз на місяць засипати в злив раковини, ванни або душу столову ложку залишків від кави і заливати невеликою кількістю окропу.

Через кілька хвилин можна відкрити теплу воду, щоб її потік змив залишки кавової гущі. Крупиці кави добре вбирають сторонні запахи та дезодорують труби.

Джерело